Installation av elbilsladdare

Inkopplingen av laddare drog hastigt igång denna vecka efter att utrustningen äntligen kommit. Installationen blev fördröjd på grund av leveranstider från Zpark som i sin tur har haft problem att få fram komponenter. EL21 har nu monterat stolparna och håller på att driftsätta det sista. Vi i styrelsen arbetar just nu med att ta fram information i hur du som användare kommer att använda laddare eller motorvärmare.

Det vi kan meddela just nu är att du som har fått en ny stolpe på din parkeringsplats och vill använda motorvärmaren kommer att behöva ladda ner appen ”Zpark” från Google Play eller App-store. Du scannar sedan QR-koden på din plats genom appen och kommer att kunna hantera timer och direktstyrning från din telefon. För laddning är det samma procedur men du som önskar kunna ladda kommer att behöva komplettera QR-koden på din plats tillsammans med en accesskod för att bli debiterad för den ström du förbrukar.

Vi återkommer så fort vi har mer information och vi räknar med att det är inom de närmaste dagarna. Tack för ert tålamod!

Rulla till toppen