Driftstörning med Zpark avhjälpt

Driftstörningen som Zpark hade under förra veckan är nu avhjälpt. Under tiden de har arbetat med problemet aktiverades alla föreningens motorvärmare och laddare så att uttagen ger ström konstant. Styrelsen har nu fått information från Zpark att felet är avhjälpt och att de börjar koppla tillbaka alla kunders anläggningar till normalt driftsläge. Zpark har aviserat för att det kan ta upp till 48 timmar innan alla anläggningar är åter i normalt driftsläge. Detta problem har alltså varit omfattande för Zpark och har inte bara påverkat vår anläggning utan alla deras installerade anläggningar.

För dig som boende innebär tillbakakopplingen att motorvärmaruttaget och elbilsladdaruttaget fungerar utan app fram tills dess att anläggningen gått tillbaka till normalt driftsläge. När det sker, inom 48 timmar från nu, kommer uttagen inte ge ifrån sig ström förrän du på nytt kopplar dig mot din plats via appen enligt precis samma procedur som du gjorde när stolparna installerades. Följ kom-igång guiden som du kan hitta under ”Boendeinformation” -> ”Parkeringar” här på hemsidan eller nå den direkt via denna länk: Kom-igång guide

Vid frågor kontakta Axel i styrelsen via telefon 0727-264 462 eller e-post axel@axant.se

Rulla till toppen