Styrelsen informerar

– Natten mot 6/6 var det inbrott i tre förråd på Kungsvägen 11. Ärendet polisanmäldes, men då inga spår kunde säkras lades utredningen ner. Medlemmarna som blivit utsatta har inte kunnat konstatera att man blivit av med något ur förråden. Nya brytskydd till de dörrar där man brutit sig in har beställts med anledning av detta.

– Föreningen planerar att genomföra ett byte av låssystem på alla lägenhetsdörrar eftersom dessa blivit gamla. Vid nyckelförlust som kräver cylinderbyte är nya cylindrar inte kompatibla med befintligt cylindersystem som finns i tvättstuga/förråd/portar etc. Det nya systemet är ett mekaniskt flexsystem som innebär att varje lägenhet klarar att förlora tre nyckeluppsättningar utan att behöva byta cylindern i dörren. I samband med bytet kommer leverantören av lås få gå igenom vårt skalskydd för att se om vi skall montera ytterligare brytskydd för att förhindra inbrott. Mer information om införandet kommer framöver.

– Nomor har plockat fyra måsbon på taken och de kommer rondera ytterligare två veckor.

TREVLIG SOMMAR!

Rulla till toppen